Izvor: Svet, 03.Mar.2011, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Đogani" promoviše spot za Dan žena

Sa četiri godine zakašnjenja grupa "Đogani" snimila je spot za Vesninu omiljenu pesmu "Jagode sa šlagom". "To je moja omiljena pesma i uvek smo žalili što nismo uradili spot za nju", rekla je Vesna. Za potrebe spota angažovali su reditelja Harisa Dubicu sa kojim su radili tri spota, koji su čak i hronološki povezani.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stigle “Jagode sa šlagom”: Đogani promoviše spot za Dan žena

Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2011

- Sa četiri godine zakašnjenja grupa “Đogani' snimila je spot za Vesninu omiljenu pesmu 'Jagode sa šlagom'. - To je moja omiljena pesma i uvek smo žalili što nismo uradili spot za nju - rekla je Vesna. Za potrebe spota angažovali su reditelja Harisa Dubicu sa kojim su radili tri spota, koji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.