“Grand magazin” istražuje: Verujete li u Deda Mraza?

Izvor: Scandal.rs, 29.Dec.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Grand magazin” istražuje: Verujete li u Deda Mraza?

Do koje godine je razumno verovati da će neko doći sa džakom poklona u ponoć i proći neoštećeno kroz odžak? Da li je potrebno da verujemo u čuda bez obzira na godine? Kada pravite sublimaciju onog što vam se dešavalo u prethodnoj 2015. godini da li brojite samo lepe događaje?

Novogodišnja groznica polako počinje, gradovi su zakrčeni gužvama, ali zato je tu “Grand magazin”!

Voditeljka Ivana Đorđević će se u sredu od 12h baviti temama kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kako preživeti gastronomske čarolije tokom praznika, i o tome će govoriti kuvar Mladen Perišić i dr Vesna Dimitrijević Srećković.

Zašto je važno da se 1. januara koristi neki wellness pričaće Peđa Filipović, prvi wellness ambasador, dok će o značaju poklona pričati Goran Ličanin ispred “Legata”, koji je trenutno pokrenuo projekat “Poslovice za decu u stripu”. Ispred najstarijeg KUD-a Abrašević gostovaće Miloš Smiljanić. Muzička ličnost dana biće Jana.

“Grand magazin” startuje tačno u podne, u sredu, na “Grand TV”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grand magazin istražuje: Verujete li u Deda Mraza?

Izvor: Blic, 29.Dec.2015

Do koje godine je razumno verovati da će neko doći sa džakom poklona u ponoć i proći neoštećeno kroz odžak?

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.