Gotova stvar, TV “Avala” ostala bez dozvole!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotova stvar, TV “Avala” ostala bez dozvole!

Od kada deluje Republička radiodifuzna agencija, prvi put je jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom oduzeta dozvola za emitovanje

Savet RRA okončao je danas postupak za oduzimanje dozvole televiziji „Avala“ pre roka na koji je izdata, a razlog je neplaćanje naknade za emitovanje, navodi se u saopštenju RRA.

Savet je u raspravi konstatovao da je formalni razlog za oduzimanje u ovom trenutku neplaćanje nakndade, ali da statistika programa za prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << deset meseci ove godine govori da je televzija „Avala“ bitno odstupila od programske koncepcije na osnovu koje joj je izdata dozvola i da nije ispunila zakonske obaveze proizvodnje sopstvene produkcije i produkcije informativnog programa.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.