Goran Čomor bio na ljut na Jelenu Vučković!

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Čomor bio na ljut na Jelenu Vučković!

Goran Čomor u emisiji uživo rekao ćerki Goce Božinovske zbog čega je bila na njegovoj crnoj listi i zbog čega je nije pozivao u goste.

Goca Božinovska sinoć je bila gošća u emisiji Grand koktel koja je jedna od gledanijih. Zajedno sa njom bila je i njena ćerka Jelena Vučković kojoj je ovo bilo prvo gostovanje kod Čomora u njenoj karijeri.

Jelena mu je zamerila zbog čega je nikada nije zvao u emisiju, na šta joj je on odgovorio da mu se u jednoj situaciju nije javila, i preskočila ga. On je od tada bio ljut na nju i nije želeo da je poziva u emisiju. Goca je odbranila rekavši da je Jelena stidljiva.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.