Goga Sekulić: Plašim se porođaja

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić: Plašim se porođaja

Goga Sekulić će se poroditi u Švajcarskoj i kako kaže za "Kurir" malo se uplašila, jer su joj drugarice ispričale kako porođaj prirodnim putem može da potraje i do dva- tri dana.

- Imam strah od prirodnog porođaja, pa bih iskreno volela da ipak bude carski rez. Međutim, u Švajcarskoj su takva pravila u zdravstvu da ukoliko ne postoji objektivan razlog da se ne porodim prirodno, male su šanse da mi odobre porođaj carskim rezom. Ukoliko dođe do toga, iako ću se poroditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na privatnoj klinici, imam zdravstveno osiguranje, koje pokriva troškove tog porođaja uz izvesnu nadoknadu. Polovinu troškova bih morala sama da nadoknadim - kaže pevačica.

Tabloid piše i da porođaj carskim rezom u Cirihu košta čak 20.000 evra, što bi značilo da bi Goga u tom slučaju platila 10. 000 evra.

Ona se pohvalila da je uspela da se ne ugoji preterano tokom trudnoće, zahvaljujući svom suprugu Urošu, koji joj je davao savete oko ishrane.

"Imam tu sreću da mi je muž sportista i da izuzetno vodi računa o svom telu, pa je logično da se brine i o mom".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.