Godinama pati za majkom!

Izvor: Svet, 03.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinama pati za majkom!

Rada Manojlović posle 15 godina i dalje u srcu nosi istu tugu zbog smrti majke Mirjane koju je obožavala.
Pevačica je istakla da joj majka najviše nedostaje za vreme praznika, kada je cela porodica na okupu.
“Fali mi mama – faliće mi na svakom dočeku, na svakom rođendanu, svakoj Novoj godini koja prođe onako na kalendaru, a ja brojim koliko je od kad nje nema… To je nešto što me uvek seti, ali ja to naravno brzo izbacim iz glave“, priznaje Rada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja se trudi i uspeva da uprkos svemu hrabro korača kroz život s osmehom na licu i bude pozitivna i raspoložena.
Novu godinu ovaj put neće dočekati s dečkom Harisom Berkovićem, koji će pevati u Beču dok će ona zabavljati Beograđane. Ipak, za praznike mu sprema misteriozni poklon. Ona je priznala i da li u 2020. godini želi sebi prinovu.
“Mi to i dalje odlažemo iz razloga što čovek ne može da nas pohvata, nikada nismo kući – to je malo nezgodno, tako da bismo morali da se smirimo, ili on ili ja”, objasnila je kroz smeh Rada.
 
svetsvet
The post Godinama pati za majkom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"ZBOG HARISA ĆU SEBI PUCATI U GLAVU" Rada Manojlović zaprepastila šokantnom izjavom o vezi sa DEVET GODINA MLAĐIM, priznaje da joj nije lako

Izvor: Blic, 03.Dec.2019

Pevačica Rada Manojlović je već skoro pet godina u vezi sa svojim kolegom Harisom Berkovićem, a popularna pevačica je u intervjuu za domaće medije priznala da joj je život sa devet godina mlađim partnerom ponekad naporan pa u šali ističe da joj često dođe da okonča sopstveni život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.