Goca otkazala venčanje sa Rašom: Neću feštu za medije!

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca otkazala venčanje sa Rašom: Neću feštu za medije!

Pevačica Goca Tržan otkazala je venčanje sa bubnjarom Rašom Novakovićem jer su se posvađali oko organizacije.

Naime, pevačica je želela žurku za svega nekoliko desetina zvanica, dok je Raša bio zagrejan za veliko venčanje za oko 500 gostiju! Zbog ove nesuglasice, venčanja izgleda neće biti.

Goca je već bila u braku s Ivanom Marinkovićem i ne želi da njeno drugo venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ponovo bude fešta za medije. Tražila je da njena svadba s Rašom bude skromna, pred nekoliko njihovih prijatelja i članova porodice. Međutim, on je bio neumoljiv. S obzirom na to da bi mu brak sa Gocom bio prvi, insistirao je da pozove i širu familiju, tačnije blizu 500 gostiju, što je Gocu izbacilo iz takta i rešila je da odustane od svadbe”, izjavio je izvor za Blic.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.