Glumica želi da je do oltara odvede BIVŠI MUŽ

Izvor: Prva.rs, 30.Apr.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica želi da je do oltara odvede BIVŠI MUŽ

Američka glumica Gvinet Paltrou otkako se verila za producenta Breda Falčuka ne krije koliko je srećna i više puta je naglasila da je oko svega jako uzbuđena. Ona je već pripremila i devojačko veče za pamćenje na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice i koleginice, a sumnjalo se čak i da se ta zabava pretvorila u tajno venčanje. Ipak, to je izgleda bio samo trač jer je izvor blizak glumici za strane medije izjavio da se Gvinet dvoumi oko osobe koja će je otpratiti do oltara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Tako joj je, navodno, na pamet pala suluda ideja da je drugom muškarcu preda njen bivši muž, pevač i frontmen grupe "Coldplay", Kris Martin. Glumica i pevač nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima, a jednom prilikom je čak izjavila da joj je Kris "kao brat". Bivši supružnici imaju ćerku Epl i sina Mozesa, a u braku su bili 13 godina.
Osim bivšeg supruga, Gvinet razmišlja i o tome da do oltara prošeta ruku pod ruku s priznatim rediteljem Stivenom Spilbergom, rekao je izvor blizak glumici. Spilberg je naime, glumicin kum ali i osoba koja je zaslužna za njenu glumačku karijeru. Naime, kada joj je bilo 18 godina, pitao ju je da li bi želela da nastupa u filmu "Kapetan Kuka". Ona je pristala i od tada ostvarila brojne glumačke uspehe.
Izvor: Story.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.