Glumica iz “Memoara jedne gejše” je prostitutka!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica iz “Memoara jedne gejše” je prostitutka!

Kineskoj glumici Džang Ziji zabranjeno je napuštanje zemlje jer je u toku istraga o tome da li je za milionske sume spavala sa bogatašima

Najveća kineska zvezda, glumica Džang Zijioptužena je da je za milionske sume spavala sa bogatašima. Najpoznatija po ulozi u filmu “Memoari jedne gejše”, glumica Džang je odbacila ove optužbe i zatražila javno izvinjenje od lista koji je prvi objavio da je u periodu od 2007. do 2011. godine bar deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << puta pružala seksualne usluge kontroverznom političaru Bou Silaju.

Bivši kineski političar Bo Silaj, čiji je nadimak “Crveni princ”, navodno je potrošio milione za provod sa Džang Ziji. Bo je lišen svih partijskih funkcija kada je njegova supruga Gu Kailaj uhapšena pod optužbom za ubistvo britanskog biznismena Nila Hejvuda, koje se desilo u novembru prošle godine.

Džang, koju je 2001. godine magazin “Pipl” proglasio najlepšom ženom na svetu, navodno je  dobijala po 1,25 miliona evra po susretu sa njim u jednom pekinškom hotelu.

Bo i Džang su se upoznali posredstvom milionera Sua Minga, kojeg kineska vlada sumnjiči za korupciju i koji je i sam za seks sa glumicom dao 22,5 miliona evra. On tvrdi da su i mnogi drugi biznismeni plaćali za glumičine “specijalne” usluge, što su Džang i njen agent demantovali, navodeći da je reč o “prljavoj kampanji”.

Kineske vlasti su započele istragu i glumica ne sme da napušta zemlju, što objašnjava njeno odsustvo sa nedavno održanog festivala u Kanu.

Džang Ziji je čak bila osumnjičena za proneveru sredstava prikupljenih nakon zemljotresa u Sečuanu, aferu zbog koje je u to doba izgubila ulogu u filmu “Snežni cvet i tajna lepeza” sa Hju Džekmenom.

(Telegraf/Blic)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.