Glamurozno: Dženifer Lopez proslavila 47. rođendan! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamurozno: Dženifer Lopez proslavila 47. rođendan! FOTO + VIDEO

Pevačica Dženifer Lopez sinoć je sa svojim prijateljima proslavila 47. rođendan u Las Vegasu, a među prisutnima bile su i poznate face.

Dženifer Lopez, svetska megazvezda, napunila je 47. godina, a mora se priznati da izgleda kao da ima 27. Ona je odlučila da proslavi žurkom, nakon koncerta koji je održala za fanove, u hotelu "Planet Hollywood", a među gostima, između ostalih, su se našli Kristijano Ronaldo, Kim Kardašijan, Kelvin Haris i mnogi drugi. Slavljenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je blistala u zelenoj haljini, ispod koje je virio brushalter u istoj boji i tako pokazala zašto se i dalje, posle skoro 20 godina karijere, nalazi na listi najlepših žena sveta. Luda žurka trajala je do ranih jutarnjih sati, a Dženifer je zapalila podijum igrajući uz njen hit "Get Right".

Thank you @zuhairmuradofficial @zuhairmuradprivate for always making me feel amazing!! #birthdaysuit

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 25, 2016 at 12:43pm PDT

#jlo and #cristianoronaldo #allihave #shadesofblue #jlovegas #jlobooty #jlovers #beautiful @jlo

A photo posted by jennifer lopez forever (@jlo_sexybody) on Jul 25, 2016 at 8:55am PDT

Jenny 💕💕 #Jlo #ohsonews #OHSORADIO

A video posted by Oh So Radio (@theohsoradio) on Jul 25, 2016 at 9:09am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.