Gagi više neće to da trpi: “Poručio bih Slobi da se Luni ne obraća!”

Izvor: Svet, 26.Nov.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi više neće to da trpi: “Poručio bih Slobi da se Luni ne obraća!”

Otac rijaliti učesnice Lune Đogani, Gagi Đogani kao i milionski auditorijum, pomno je pratio nedavno gostovanje ćerkinog bivšeg dečka Slobe Radanovića u “Zadruzi 1”, kao i nervni slom koji je imala Luna nakon pevačevog izlasaka iz rijalitija.
Gagiju se i malo nije dopao Radanovićev odnos prema Luni, pa mu je poručio da se ne obraća njegovoj ćerki. Baki B3 nije ostao ravnodušan na Gagijevu objavu pa je ostavio komentar u kome je brutano isprozivao Slobu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i da je ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi sa Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi sa njom”, napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

“Pa zato šo je indijanac i balvan otesani…Da ste na vreme povukli Lunu iz te španske serije… ne bi imali priču koju su imali i koju su iskoristili poput balvana i ostale…”, napisao je Baki vidno nezadovoljan Radanovićem.

SvetSvet, Instagram
The post Gagi više neće to da trpi: “Poručio bih Slobi da se Luni ne obraća!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKI B3 PRE POVRATKA U PAROVE OSUO PALJBU PO RADANOVIĆU: On je INDIJANAC I BALVAN, da ste na vreme povukli Lunu…

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2018, 01:57

Otac rijaliti učesnice Lune Đogani, Gagi Đogani kao i milionski auditorijum, pomno je pratio nedavno gostovanje ćerkinog bivšeg dečka Slobe Radanovića u “Zadruzi 1”, kao i nervni slom koji je imala Luna nakon pevačevog izlasaka iz rijalitija. Gagiju se i malo nije dopao Radanovićev odnos...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.