Gagi Đogani i Anabela ponovo zajedno! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani i Anabela ponovo zajedno! VIDEO

Nakon turbulentnog razvoda Anabela Atijas i Gagi Đogani ponovo su viđeni zajedno, a ovoga puta otkrili su i da će nastaviti saradnju.

Naime, bivši bračni par izgladio je sve nesporazume i odlučio da ponovo poslovno sarađuje, odnosno nastupa zajedno, čemu je doprineo vlasnik jednog beogradskog kluba: "Bilo je tu i tamo nekih pauza u druženju, ali to su naše privatne stvari. Ljudi kadadugo posluju zajedno i imaju brak za sebe dešava se da nekada nemaju zajedničkijezik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali sve je sada došlo na svoje. Mi smo uhodani iako nismo dugo nastupali, ne treba da se dogovaramo šta ćemo na bini da radimo, koje ćemo pesme da pevamo… To je toliko uigrano da nema potrebe da se spremamo", izjavila je Anabela u Premijeri i dodala da njen suprug mnogo voli Gagija:

"Oni su u jako dobrim odnosima, on je jako inteligentan i dobar čovek", zaključila je Anabela.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.