Gagi Đogani: Milena je mene gušila na spavanju!

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani: Milena je mene gušila na spavanju!

Gagi Đogani, frontmen grupe Fanky G našao se u centru medijske hajke, pošto je njegova bivša devojka izjavila kako ju je tukao i to pred ortacima. A pre toga mediji su objavili da je svojoj devojci Mileni Mikić umalo razbio lobanju, kao i da je zbog toga priveden.

Denser je otkriva detalje vezane za ljubav sa Milenom, kao i njegovu stranu priče o tome šta se dogodilo.

''Ja Milenu poznajem tri i po godine. Ona je bila u braku kada smo počeli da se viđamo, a kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se i razvela. Nakon nekog vremena zabavljanja ona je od mene tražila da se preseli kod mene, i tada mi je sve bilo jasno'', počeo je priču Gagi.

Denser je priznao da je tada polako počelo da mu se odmotava klupko o kakvoj osobi se zapravo radi. ''Ona je počela da se pita, da mi preuređuje stan. Živeo sam u lepom stanu, ali je ona htela još veći raskoš. Onda sam shvatio o čemu se zapravo radi. Predložio sam joj da potpišemo papir, ali nije htela'', dodao je denser.

On je istakao da je on bio njena druga žrtva, nakon njenog bivšeg muža. ''Njen bivši muž je bio prva žrtva. Odnela mu je većinu stvari i z stana, a tako je sada i meni uradila. Prijavljivao sam policiji, postoji dokumentovano, ali su mi rekli da to može samo sudskim putem da se reši, to da je izbacim iz stana. Ne znam ko će biti treća žrtva'', rekao je on.

Gagi je istakao da nije toliki zlotvor, što su izjavljivali ona i Bane Đokić, a ni za bivšeg farmera nije imao lepe reči. ''Ma on je jedna obična ćoškara. Ja sam njega odmah provalio. To je čovek željan medijske pažnje i kada nije više mogao da dospe u medije setio se nje, a i ona je ista kao on, pa su se našli i to komentarisali. Što nije pozvala neke naše prijatelje pa da oni kažu šta se tu dešavalo'', gotovo u dahu priča Gagi.

On je u celoj priči ispao žrtva, a čak je Milena njega maltretirala i tukla. ''Jednom smo bili u Obrenovcu kod nje, i u kolima smo se sporečkali, a ona je počela da me udara. Interventna je slučajno naišla i videla da se tu nešto dešava, i videli su da me udara torbom, a onda su nas razdvojili. Pitali su me da li hoću da je oni previdu i da je prijavim, na šta sam ja rekao da ne želim to. Voleo sam je, ljubav je čudna stvar, ali je išlo iz krajnosti u krajnost'', nastavlja denser.

Milena ga nije samo fizički zlostavljala, već i psihički. ''Ona je jedna namazana osoba, što bi rekao moj prijatelj, kriminalna osoba. Ona samo traži žrtve koje nalete. Ja sam odlazio na nastupe i donosio pare na sto, dok je ona odlazila po nekoliko meseci u inostranstvo i vraćala se bez ičega'', dodao je on.

Nakon jednog izlaska Milena je pokušala da ga zlostavlja i na spavanju. ''Vratili smo se iz kluba, legao sam da spavam, a ona je pokušala da skoči na mene i da me guši na spavanju, i to dva puta'', priznao je Gagi.

On je na kraju rekao da se radi o patološki ljubomornoj osobi, i da mu je drago što je se rešio, pa čak iako je ostao bez stvari u stanu. Na kraju se osvrnuo i na prethodnu priču, kada mu je stavljeno na teret da je zlostavljao dečaka u Rakovici.

''Ta priča je završena. Ja sam dobio od njegovog advokata priznanje da su pogrešili i da su me pomešali. Znači ja nisam to uradio, i sada ću ih tužiti. To sada kažem, pošto nisam mogao da pričam pre procesa prepoznavanja'', završio je denser.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.