Gabrijela Pejčev progovorila o raskidu sa Cecinim bratom!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijela Pejčev progovorila o raskidu sa Cecinim bratom!

Mlada pevačica, Gabrijela Pejčev, našla se u centru medijske pažnje kada se saznalo da je u vezi sa Milanom Marinkovićem, koji je inače brat od ujaka Cece Ražnatović. Međutim, njih dvoje su nedavno raskinuli, a pevačica je otkrila razloge za to.

Pinkova zvezda, Gabrijela Pejčev, proslavila se takmičenjem u tom muzičkom šou programu, ali i učešćem na Farmi 6. Nakon izlaska sa popularnog imanja, nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da niže uspehe na poslovnom planu, a na trenutak se činilo da joj i u ljubavi cvetaju ruže, kada se pojavila vest da je u vezi sa Milanom Marinkovićem, koji je u javnosti poznat kao brat od ujaka balkanske zvezde Cece Ražnatović. Međutim, njih dvoje su okončali romansu:"Pročitala sam da su pojedine koleginice i druge devojke razlog našeg raskida, a to uopšte nije tačno. Jednostavno, nije išlo, razgovarali smo o tome i rastali se najmirnije moguće" rekla je pevačica za emisiju Premijera. Ona je dodala i da o bivšem misli sve najbolje:"Videla sam i da se pisalo da me je negativno komentarisao u javnosti, u šta ne verujem. Neću ga ni ja negativno komentarisati, jer tako nikada nisam pričala o ljudima sa kojima sam bila. On je fin i normalan dečko, tako da sa kim god da je i šta god da radi, podržaću ga kao prijatelj".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.