GUŽVA NA “ULAZU”! Zvezde prave problem organizatorima!

Izvor: Svet, 19.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA NA “ULAZU”! Zvezde prave problem organizatorima!

Pripreme za “Ulaz”, najveći festival popularne muzike ikada viđen u celom ragionu su u punom jeku. Trodnevni muzički spektakl održaće se od 11. do 13. jula na specijalno pripremljenom platou ispred Beogradskog sajma, gde će posetioci biti u prilici da po prvi put čuju najveće zvezde Balkana na jednom mestu. Vesti o spektaklu na otvorenom preplavile su medije i društvene mreže, a očekuje se da će svakom festivalskom danu prisustvovati oko 50 hiljada ljudi. Na “Ulazu” nas očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << preko 45 koncerata najpopularnijih pevača na tri tematske bine – “Ulaz”, “Koreni” i “IDJTV”.
Očekivano je da skup ovoliko estradnih zvezda ne može proći bez skandala, a kako i ne bi, kada se na jednom mestu okupilo se dosta bivših partnera, prijatelja i kolega, te atmosfera na probama zna da bude napeta. Organizatori takođe već nedeljama muče muku sa neobičnim zahtevima pevača poput nerealnih rajder lista, internih i ličnih prepucavanja oko toga šta je ko dobio, a počela je i borba oko termina proba, plesača, bina i specijalnih efekata, dok neki žele i svoje zasebne garderobere. Pripremaju se posebne koreografije i svi hoće da se na neki način istaknu, što organizacionom timu dodatno otežava posao.
promopromo
The post GUŽVA NA “ULAZU”! Zvezde prave problem organizatorima! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.