GRMI! Venčanje Stanije i Vlade - Tomović objavio sliku kod matičara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI! Venčanje Stanije i Vlade - Tomović objavio sliku kod matičara (FOTO)

Vole se...

Vladimir i Stanija započeli su svoju romansu pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi" a njihova sreća je na trenutak pokvarena kada je Vladimir, posle provokacija i gaženja, napao Aleksandru Subotić i zbog toga diskvalifikovan.

Mnogi su se pitali kakva će biti njihova veza nakon što je Stanija napustila imanje u Šimanovcima i da li će njihova ljubav opstati. Izgleda da su na dobrom putu!

Tomović je na Instagramu objavio sliku kod matičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako potpisuje zapisnik - verovatno kada je nekom kumovao. On je tako potvrdio da ima ozbiljne namere sa Stanijom i da čak planira i brak.

Vježbam...zlu ne trebalo 😂 Matičar traži autogram 🤔 #s

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on Oct 12, 2018 at 12:39pm PDT

- Vežbam. Zlu ne trebalo. Matičar traži autogram - napisao je Vlada u opisu fotografije, a da li će se on i Dobrojevićeva venčati u budućnosti ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.