GRAND: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP žirija! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAND: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP žirija! (FOTO)

- Javno je rekla da će Mojićevića oceniti minimalno, bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz potpuno neprofesionalnih razloga - ističe se u saopštenju "Grand produkcije"

“Grand produkcija” zvanično je zatražila izbacivanje Marije Mihajlović iz žirija u završnici druge sezone emisije “Tvoje lice zvuči poznato“, zato što je pevačica na svom Fejsbuk profilu najavila da će Banetu Mojićeviću dodeliti minimalan broj poena, bez obzira na kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << imitacije.

Foto: Telegraf

U saopštenju se navodi:

- “Grand produkcija” nije mogla da  favorizuje nijednog učesnika emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, budući da ni na koji način ne učestvuje u organizaciji iste. Pored toga, Bane Mojićević tokom trajanja ovog serijala nijednom nije bio gost neke od emisija iz naše produkcije kao sto su “Fantastik šou” ili “Narod pita”, a koje se emituju na “Prvoj TV”. Da ne govorimo o tome da, osim Baneta, “Grand produkcija” tamo ima i Tanju Savić, Nedu Ukraden i Dragana Kojića Kebu.

Foto: Marko Todorović

RAT U TLZP: Marija Mihajlović ispljuvala “Grand” i “Prvu”! (FOTO)

“Grandovci” su ovako zaključili saopštenje:

- Neprofesionalni ispad Marije Mihajlović tumačimo kao jeftin pokušaj  da ne pobedi neko ko dolazi iz “Granda”. Sve ovo iziskuje njenu diskfalifikaciju iz žirija, budući da je javno rekla da ce Mojićevića oceniti minimalno, bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz  potpuno neprofesionalnih razloga.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.