GORE DRUŠTVENE MREŽE! Gagi OPET uputio PROZIVKU Anabeli? Neispunjena? RAT se ne smiruje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Gagi OPET uputio PROZIVKU Anabeli? Neispunjena? RAT se ne smiruje! (FOTO)

Da li će mu Anabela odgovoriti?

Ovih dana se na društvenim mrežama vodi "rat" među bivšim bračnim partnerima. Naime, Anabela Atijas je prilikom gostovanja u jednoj emisiji izjavila da ju je bivši muž Gagi Đogani varao sa njenom drugaricom dok su bili u braku.

Ova izjava izazvala je lavinu komentara. Nakon toga, uputili su jedan drugom niz grubih reči putem društvenih mreža i putem medija.

Gagi je potom optužio Anabelu da mu je na prevaru oduzela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << decu prilikom razvoda i kako je Luninu sestru Ninu odvela u Pariz bez njegovog znanja.

Haris Džinović naveo ZAŠTO ga supruga Melina NIKAD NE BI PREVARILA, ono što je otkrio iznenadiće sve (VIDEO) 

Danas je Gagi objavio na svom instagram profilu skrinšot izjave Ene Popov, inače bivše devojke Marka Miljkovića.

- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko, ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan. - izjavila je Ena.

U opisu ove fotografije napisao je:

- Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje. Neka je Ena Popov (DAMA) primer drugima. Veliki pozdrav. - prokomentarisao je Gagi.

Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje... Neka je Ena Popov ( DAMA ) primer drugima. Veliki pozdrav! ❤️

A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on May 29, 2019 at 3:46am PDT

S obzirom na celokupnu situaciju u kojoj je Anabela iznela niz prozivki na račun Gagija, mnogima je izgledalo da je ovom objavom želeo da uputi direktnu poruku svojoj bivšoj ženi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.