GLUPAČA, JADNICA JEDNA, BRE! RAT bivše i sadašnje ljubavnice - jezici OŠTRIJI od svakog mača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 08:01

"GLUPAČA, JADNICA JEDNA, BRE!" RAT bivše i sadašnje ljubavnice - jezici OŠTRIJI od svakog mača!

Koriste se svim sredstvima!

Maja Marinković je nakon rasprave sa Zvezdanom Slavnićem došla u pušionicu i ceo razgovor prepričala Neci Laziću.

- Sad sam bila kod Anđele i Zvezdana, pošto je nešto provocirao mene i Anu. Ova odmah nešto krenula, on je smirio. Rekla sam mu da ništa ja nisam rekla i da te stvari ne komentarišem i da sam došla da mu kažem da mi se ne obraća. Ja sam uradila šta sam htela, on mi kaže: "Ne, ja sam uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta sam hteo, uvukao sam ti se u krevet". Ja sam mu rekla da to nije tako, jer je on rekao da ne bi nikada bio sa mnom ja sam mu dokazala da bi bio sa mnom - ispričala je Maja na samom početku.

- Rekla sam mu: "Nisi ti Filip pa da ja jurim za tobom" i isto: "Ne možeš meni da pričaš da sedim s nekim za koga sam rekla da je ku**a, kada si ti za devojku koja ti je u krevetu trenutno rekao da je ku**a". Znaš, rekla sam mu da nije on birao da li ću ja da odem u izolaciju, nego sam ja, a ne kao što je nekima rekao: "Ćuti tu" - rekla je Maja.

- Jao, mnogo se on utripovao i misli da je on nešto - rekao je Lazić.

- Njega boli što me on ne intresuje - dodala je Maja

- Boli ga, a ona glupača se i dalje teši da je posebna, žao mi je nje kao ličnosti - rekao je Neca.

- Šta će jadnica, bre, pusti je - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.