GLEDAOCI U ŠOKU! Luna priznala šta misli o Kiji!

Izvor: Svet, 25.Nov.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAOCI U ŠOKU! Luna priznala šta misli o Kiji!

U igri istine u jednom trenutku glavne akterke su bile Luna Đogani i njena suparnica Kija Kockar.
Na red za odgovore došla je Luna. Usledilo je pitanje je da li se njeno mišljenje prema Kiji poboljšalo ili pogoršalo.
Poboljšalo, dosta. Mislim, ja nikad nisam mislila da je ona loša osoba, daleko od toga. Sloba je mnogo toga lepog pričao o njoj. Samo, eto, te neke trenutke, kada je pričao o njihovom braku, ja sam zaključila neke stvari. Ne to kakva je ona osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nego kakav je njihov odnos bio,’  počela je Luna.
I dok su mnogi sa nevericom posmatrali Lunu i mislili ne govori istinu, usledio je odgovor koji je šokirao ukućane.
Da, mislila sam da će biti mnogo gore. Ali, stvarno se poboljšalo. Štaviše, prija mi da budem u blizini nje. Majke mi, to sam rekla i Slobi. Kakva je ona mogla da bude prema meni, sa potpunim pravom, apsolutno sam zadovoljna što je ovako,’ naglasila je Luna, na šta se Kija samo smeškala iznenađena ovim rečima.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OVO JE BOLESNO: Kija i Sloba se prepucavaju preko stola, a onda... UPS! Pa, ko je JAČI? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2017

Na čijoj strani će biti gledaoci, pitanje je sad!..Iz dana u dan tenzija u ljubavnom trouglu raste, što je rezultiralo brojnim pitanjima  koja zadrugari postavljaju glavnim akterima Kristini Kockar, Slobi Radanoviću i Luni Đogani. Pored toga što svaki dan Kija priča sa ukućanima o pojedinim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.