Frka: Ko je Dragani Katić sakrio novčanik? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Dec.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka: Ko je Dragani Katić sakrio novčanik? (Foto)

Prošlog ponedeljka na snimanju Granda voditeljka Dragana Katić napravila je opštu pometnju oko svog novčanika. Izašla je ispred studija da zapali cigaretu, a ujedno i da plati večeru konobaru iz obližnjeg restorana. Počela je da rovari po tašnici, ali od novčanika ni traga. Kada je videla da je đavo odneo šalu, vrištala je na sav glas.

-Ne mogu da verujem! Nema mi novčanika. Deset godina ovde radim i nikada mi ništa nije nestalo – galamila je Dragana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Da bi bekoliko minuta kasnije ,kada su već svi počeli da traže njen novčanik shvatila da je on ipak bio u njenoj torbi sve vreme.

-Kao da je neka magija u pitanju. Sad ga nema,sad je unutra.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dragana Katić u panici: Voditeljka vrištala na sav gas! (FOTO)

Izvor: S media, 05.Dec.2012

Kada je shvatila šta joj se dešava, voditeljka je počela panično da viče i diže frku oko sebe! ..Prošlog ponedeljka na snimanju "Granda" voditeljka Dragana Katić napravila je opštu pometnju oko svog novčanika. Izašla je ispred studija da zapali cigaretu, a ujedno i da plati večeru konobaru...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.