Frajle objavile nove vesti! Oprostile se od jedne članice!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2021, 21:31

Frajle objavile nove vesti! Oprostile se od jedne članice!

Članice benda "Frajle" objavile su nove vesti! Oprostile su se od jedne članice! Od sada su trio! Ovim povodom oglasila se i sama Marija i objasnila svoje razloge...

Popularni ženski bend "Frajle" činile su četiri pevačice Marija Mirković, Jelena Buča i sestre Nataša i Nevena Mihajlović.

Sada su ostale bez jedne članice i ovim povodom se javno oglasile putem društvenih mreža. Kako su rekle, Marija više nije deo benda.

- Dragi naši, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << posle 12 divnih godina u nova jutra ulazimo kao trio. Marija, želimo ti svu sreću - napisale su članice popularnog sastava.

Ovim povodom oglasila se i sama Marija i objasnila svoje razloge za izlazak iz benda:

- Razlog su moje poslovne obaveze koje trenutno imam i zbog kojih ne mogu da budem u grupi onako kako treba. Nije ništa strašno, jednostavno se tako pogodilo vreme i period korone - rekla je ona za Telegraf.rs

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovo, svima je teško pao Marijin odlazak, ali su i pružili podršku ostalim devojkama u daljem radu.

Frajle će i dalje nastaviti sa radom, doduše dada kao trio.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.