Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Mijatov i zvanično ULAZI u Zadrugu!

Pre nekoliko dana, Filip Mijatov, navodni bivši sponzor Ane Korać, gostovao je u “Zadruzi” u studiju. Iako su svi pretpostavljali, o ipak nije ušao u rijaliti. Nakon toga na svom Instagram profilu Filip je odlučio da razreši misteriju i stavi do znanja šta je njegov sledeći potez. Tako je na pitanje pratilaca “da li će ući The post Filip Mijatov i zvanično ULAZI u Zadrugu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana nikad BRUTALNIJE o Filipu, a Mina otkrila da se on ISTETOVIRAO zbog starlete!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019

Već danima, Ana Korać se suočava sa brojnim pričama koje kruže van rijalitija, a koje je Filip Mijatov plasirao u javnost. Ana je demantovala da je bila sa njim u vezi, dok se Filip i dalje drži druge priče. –Ona je posle nekog vremena izašla iz mog stana, posle je dolazila u moj stan, družile The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.