Farma 7: Napravila poplavu i uništavala stvari! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Napravila poplavu i uništavala stvari! VIDEO

Danas su učesnici rijalitija Farma 7 odlučili da naprave veliko spremanje, a jedna od njih je predložila da očisti podove u kući. Međutim, ona je uništavala sve pred sobom!

Na Farmi je danas odlučeno da svi prionu na posao i da završe sve zadatke koje imaju. Svi su se rastrčali kako bi završili sve pre nego što počne kiša, a Jelena Golubović se javila da ostane u kući kako bi oribala podove. Međutim, njen način na koji to radi se razlikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od drugih. Ona je prosipala vodu u svim prostorijama, pritom uništavajući stvari ostalim ukućanima. Kada je Dušica Grabović ušla i videla šta ona radi, viknula je na nju i pokušala da joj objasni, ali rediteljka je nastavila po svome!

Pogledajte kako je to izgledalo
Pogledaj vesti o: Farma,   Poplave

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.