(FOTO) Zavirite na luksuznu proslavu rodjendana Nikoline Kovač!

Izvor: Svet, 15.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Zavirite na luksuznu proslavu rodjendana Nikoline Kovač!

Nikolina Kovač proslavila je svoj 28. rodjendan u jednom prestoničkom restoranu u krugu najbližih prijatelja i saradnika.




U crvenoj elegantnoj haljini je blistala dok su je posetioci radoznalo gledali. Njen suprug se portrudio da bude sve vreme uz nju, a kako je veče odmicalo pevačica i njen suprug otpevali su nekoliko duetskih pesama.




‘Zaista sam presrećna i tu sam sa mojim dragim prijateljima. Dobila sam od supruga lepu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bundu, moram priznati da se potrudio, a od želja imam samo zdravlje, album sa novim pesmama i možda jednu bebicu,’ rekla nam je Nikolina.





 
SvetSvet
The post (FOTO) Zavirite na luksuznu proslavu rodjendana Nikoline Kovač! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAJLEPŠA ROĐENDANSKA ŽELJA: Nikolina Kovač OTKRILA šta je zamislila dok je duvala svećice (foto)

Izvor: Story, 15.Dec.2018

Nikolina Kovač proslavila je svoj 28.rođendan u jednom prestoničkom restoranu u krugu najbližih prijatelja i sardnika. U crvenoj elegantnoj haljini slavljenica je blistala dok su je okolo posetioci radoznalo gledali. Njen suprug Saša Kapor svu pažnju posvetio je njoj ovog divnog dana, a kako je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.