(FOTO) UVEK ĆE PAMTITI: Nikola Rokvić je zbog ove fotografije dobio batine

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UVEK ĆE PAMTITI: Nikola Rokvić je zbog ove fotografije dobio batine

Pevač je otkrio svoje bolno iskustvo koje će pamtiti uvek, a nastalo je zbog jedne fotografije

Nikola Rokvić je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio svoje bolno iskustvo.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj su njegov brat, otac i on i uz nju se prisetio dana kada su stigle izrađene fotografije.

Ništa tu ne bi bilo neobično da se tog dana nije dosađivao i odlučio da napravi smešnu facu i zbog toga napravio uspomenu za ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << život - batine.

"Evo malo da vas nasmejem u ovom tmurnom danu... Hteo otac da ima sliku sa svojim sinovima, meni bilo dosadno, morao sam neki skeč da napravim! Sećam se kako sam čekao sutradan da stignu slike, da vidim reakciju mojih... Nisam se bas najbolje proveo... Radio je kaiš...", napisao je Nikola.

Evo malo da vas nasmejem u ovom tmurnom danu...Hteo otac da ima sliku sa svojim sinovima, meni bilo dosadno, morao sam...

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sećate se ove fotografije? Zbog nje je Nikola Rokvić dobio batine

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 11:27

Nikola Rokvić podelio je na svom Fejsbuk profilu šaljivu tajnu koja se krije iza jedne fotografije koja je postala hit na društvenim mrežama...Porodična fotografija Rokvića pre izvesnog vremena napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, a Nikola je otkrio kako se on proveo zbog ove slike...Evo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.