FOLKERKA UPOZORILA JAVNOST! Operisala je tumor TREĆI PUT, pa OTKRILA koje simptome ne smemo IGNORISATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOLKERKA UPOZORILA JAVNOST! Operisala je tumor TREĆI PUT, pa OTKRILA koje simptome ne smemo IGNORISATI

"Imala sam sreću, nisam bila lenja."

Pevačica Nada Obrić operisana je 20. avgusta od raka bešike i ovo je njena treća borba sa opakom bolešću, a samo dan nakon operacije legendarna pevačica otkrila je sve detalje bolesti.

Nada je u bolnici raspoložena i odlično izgleda uprkos svemu, a rekla je da se dobro oseća i da se nada da neće doći i do četvrtog puta.

- Sve je prošlo dobro. Teče sve kako treba i guramo dalje. Valjda sam se i Bogu odužila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << valjda neće i četvtri put - rekla je Nada.

- Imala sam pritisak na bešiku, mislila sam ili je neka prehlada ili bakterija. Krvarila sam u mokraći, pa je ćerka primetila dok smo bile na moru zajedno. Došla sam kući i primetila isto, i odmah otišla da izvadim i krv i mokraću i sve je bilo uredno... Međutim, koga su zmije jednom ujedale i guštera se boji - ispričala je Nada i dodala da je potom kontaktirala lekara koji joj je i kućni prijatelj, koji je nakon pretraga i video tumor te joj odmah zakazao operaciju.

- Imala sam sreću, nisam bila lenja. Problem je kod takvih simptoma što ljudi misle da je prehlada ili bakterija u pitanju, i da će samo proći. Prestane krvarenje, ali im se sledeće godine to isto pojavi, daju mokraću i krv na analizu i sve bude u redu, i tako posle bude kasno. Ja stalno apelujem na ljude, bolest nije sramota, to svakoga svaki dan može da stigne.

- Organizam vam svaki put da znak. I Bog i organizam. I samo to treba pratiti i ne odlagati. Svi negde žurimo, sve nam je preče nego mi sebi - rekla je pevačica.

Nada je prvi put operisana 1999. godine, kada je instinktivno pretpostavila da nešto nije u redu, iako je, kako kaže, tada bila najzdravija na svetu.

- Rekla sam deci da mi nije dobro, oni su se uspaničili jer se to retko od mene može čuti. Nisam znala od kog doktora da krenem, gde da idem, otišla sam kod ginekologa i tako je sve počelo - prisetila se pevačica, kojoj je otac umro od karcinoma pluća i prošla je težak period sa njim tokom njegove borbe.

S*ksi Madona se razgibava iza scene - ZAPALILA internet! Au! Ovako RASTEGLJIVA u 7. deceniji! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.