FILIP CAR VEČERAS NAPUŠTA IZOLACIJU - ODRAĐEN PRESEK GLASOVA! A ovo su ŠOK REZULTATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 20:05

FILIP CAR VEČERAS NAPUŠTA IZOLACIJU - ODRAĐEN PRESEK GLASOVA! A ovo su ŠOK REZULTATI!

Evo ko ima veću podršku...

Filip Car i Magdalena Milinčić su nominovani takmičari "Zadruge" koji će se večeras boriti za opstanak u Imaginarijumu.

Podsetimo, Filipa Cara su zadrugari većinskim glasanjem poslali u izolaciju, a Magdalena je imala najmanju podršku publike, te je ona druga nominovana.

Na portalu Srbija Danas.com stajala je anketa, gde su naši gledaoci i čitaoci mogli da daju svoj glas, za koga smatraju da će večeras napustiti "Zadrugu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Filip je dobio 37 odsto glasova, a Magdalena 63 odsto glasova za izbacivanje.

Tačnije, za Filipa Cara da bude izbačen večeras je glasalo 2.733 čitalaca, dok je za Magdalenu glasalo 4.751 naših vernih čitalaca.

Da li će Magdalena zaista večeras napustiti rijaliti ili će se izboriti za opstanak, ostaje nam da saznamo nakon što voditelj sa takmičarima napusti izolaciju i krene borba...

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.