Evo šta se dešava u poslednjoj epizodi serije Ubice mog oca

Izvor: Tracara.com, 20.Jan.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se dešava u poslednjoj epizodi serije Ubice mog oca

Poslednja, jedanaesta epizoda donosi odgovore na brojna pitanja, a mi vam otkrivamo šta vas očekuje: Poslednja epizoda ove sezone razrešava ubistvo i prošlost doktora Dimitrijevića, ali Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom. Kroz sve to, zbog novog ubistva javnost i novinari su na nogama. Marjanović zbog svega toga mora u savez sa đavolom… Ko će izvući živu glavu iz svega toga saznajte u velikom finalu treće sezone “Ubice mog oca 3” koje se emituje u ponedeljak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << 20 časova na TOP kablovskom kanalu. U nastavku pogledajte trejler poslednje epizode treće sezone. Pratite svoje omiljene junake u poslednjoj epizodi i otkrijte gde se ove sezone krila istina, u ponedeljak od 20 časova na TOP kanalu koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije. Ako želite da saznate šta se dešavalo u prethodnim epizodama serije Ubice mog oca, kliknite ovde.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ubice mog oca poslednja epizoda: Aleksandra i Mirka očekuje obračun! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 20.Jan.2019

Serija "Ubice mog oca" jedanaesta i poslednja epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 21. januara u 20 časova. Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom!..Da li će Tijana uspeti svojim šarmom da zavede Nikolinog vozača i sačuva glavu? Miško misli da dokazi nisu izdržali jer...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.