Evo šta muškarci stvarno misle o analnom seksu

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta muškarci stvarno misle o analnom seksu

Kada je reč o analnom seksu, uvek je aktuelno jedno pitanje – da li ga muškarci smatraju vrhuncem aktivnosti u spavaćoj sobi. Čini se da je tako, ali treba ih pitati. Ovo su njihovi odgovori koje je objavio magazin Women’s Health.
“Iz čiste teorijske perspektive, analni seks zvuči okej. Imate priliku da stavite penis u jako usku rupu. Ali kada malo bolje razmislite o tome, postaje manje privlačno”, kaže Kristofer.
“Imao sam analni seks jedanput, mada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se pre može nazvati – gurni ga da vidiš kakav je osećaj. Moja sada bivša devojka i ja smo pokušali da izvedemo to jednog popodneva. Prilično sam siguran da većina muškaraca to proba samo da bi mogli da kažu da su to radili. Što se mene tiče, nije bilo ništa posebno, a moja devojka nije uživala uopšte, mada je razlog za to verovatno bio zato što se nismo dobro pripremili i nismo koristili lubrikant. Probao bih to ponovo, ali mislim da nikad neću biti jedan od onih muškaraca koji stalno to traže od svoje devojke. Posle toga me je mnogo prijatelja pitalo da li sam imao kaku na penisu. Nisam”, otkrio je Skot.
“Nikad nisam imao potrebu da istražujem taj deo. A koliko sam čuo, nije privlačno ni iz ženske perspektive. Kada je reč o fizičkom osećaju, priča o uskosti ne drži vodu jer je osećaj već dobar na drugom mestu. Ali ako bi devojka želela to da proba, uradio bih to”, kaže Pol.

Analni seks zvuči dobro kada ste pripiti ili baš napaljeni, onda kada želite više svega. Ali kada završite sa tim, više niste toliko napaljeni i pitate se zašto ste mislili da je to dobra ideja. Vagina vam je dostupna – čista i sa prirodnom lubrikacijom. A izmet je zaista rizik. Kad sam imao 16-17 godina, probao sam analni seks i malo je ostalo na kondomu. I sada kada se setim toga, stresem se”, priča Mauricijo.
Nikad nisam imao analni seks. Nemam ništa protiv toga, ali nije nešto što jedva čekam da probam. Dovoljno mi je zabavno u vagini, pa bi mi bilo čudno da zamolim devojku za nešto što mi nije potrebno da bih uživao u krevetu. Ako sama ponudi, što da ne, ali niko dosad nije”, iskren je Zek.
“Analni seks je super, ali nije bolji od vaginalnog. Pošto je veći pritisak na penis, bolja je stimulacija. To je kao da imate vaginalni seks sa nekim ko zna kako da vas stegne”, objašnjava Den.
Analni seks je interesantan, nije ono što sam očekivao. Veoma se razlikuje od vaginalnog. Prijatelj mi je objašnjavao pre nego što sam probao, ali ga ne možete u potpunosti razumeti dok ne probate sami. Tokom vaginalnog seksa pritisak je na celom penisu, ali kada je reč o analnom, nema mnogo toga nakon samo ulaza, tako da sam morao da se fokusiram na pokrete više nego što sam očekivao. Srećom, mojoj partnerki je bilo mnogo udobnije nego što sam očekivao. Mada jeste ponavljala da joj treba više lubrikanta”, ističe Ramos.
Eto, to je presek muških stavova i zapažanja vezanih za analni seks. Ako imate nešto da dodate iz sopstvenog iskustva, slobodno nam napišite.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.