Evo šta je Liam Hemsworth napravio Miley Cyrus za Božić

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Liam Hemsworth napravio Miley Cyrus za Božić

Miley u prazničnom raspoloženju..(foto: Instagram/mileycyrus) Neizostavni deo najvećeg hrišćanskog praznika u godini, Božića, su darivanja, kojima se pripadnici svih generacija naročito raduju. A još kada poklone na originalan način neko specijalno izradi za nas, zadovoljstvo je neprocenjivo.Tako se za ovaj praznik posebno obradovala Miley Cyrus koja je na Instagramu pokazala poklon od njenog voljenog Liama Hemswortha. Ona je postavila fotku na kojoj sa njim pozira u specijalnom božićnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kostimu i raznobojnim minđušama, te mu se s ljubavlju zahvalila. Happy Hollydaze! ☃️❄️🎄 #bestpresentwrappereva A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Dec 25, 2016 at 11:59am PST Pevačicu je ovim nakitom koji je napravio samo za nju Hemsworth sigurno osvojio za sva vremena, Ali Miley je uozbiljila situaciju kada je sa svojim fanovima potom podelila kakav je zapravo njen način razmišljanja i šta Božić zaista za nju predstavlja. Ona je na  Instagramu između ostalog napisala: “Možete me nazvati Grinch ali Božić me uvek čini izuzetno tužnom. Ispunjen je gramzivošću i preterivanjem. Zaista se nadam da će svako darivati ljubav i prihvatanje ne samo svojoj porodici, nego i onima koji na ovoj planeti ne mogu da dobiju ono žele zbog nesrećnih životnih okolnosti.” Call me the grinch but “Christmas” always makes me feel deeply sad. It is filled with so much excessiveness & greed… I just hope everyone gives the gift of love and acceptance this year to not only their own family but those around the globe who don’t get everything they wished for due to life’s unfair circumstances! My parents always made Christmas about others and I hope you find it in your heart to do the same! @happyhippiefdn is what I am most thankful for this year because of the purpose it gives me. Without it I would feel so lost and useless on this planet! Thank you to all those who support our mission and I hope EVERYONE has a magically Merry whatever you celebrate!!!!!! #celebrateloveveryday A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Dec 25, 2016 at 1:13pm PST Ipak, pevačica je svojom empatijom pokazala svoju osetljivu stranu, što je iznenadilo imajući u vidu njen žustri temperament kome smo do sada svedočili.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nick i Vanessa Lachey za praznike postali roditelji po treći put

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2016

Porodica je za Božić dobila još jednog člana (foto: Instagram/vanessalachey) Vanessi i Nicku Lachey ovog Božića stigao je najdivniji poklon, njihova treća beba. Tokom Božićnih praznika na svet je stigao dečak, kome su roditelji dali ime Phoenix Robert Lachey. Ponosna mama je na Instagramu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.