Evo koju pesmu je Maya Berović sama napisala (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 23.Mar.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koju pesmu je Maya Berović sama napisala (VIDEO)

Pevačica otkrila malo poznat detalj (foto: Instagram.com/mayaberovicofficia) Pevačica Maya Berović godinama unazad gradi uspešnu karijeru koju ne prate skandali, i, iako na društvenim mrežama često otkriva detalje iz privatnog života, ipak je nešto uspela i da sakrije od svoje publike. Gostujući u emisiji Ami G show priznala da je da jedan od svojih najvećih hitova napisala sama. U pitanju je pesma Koliko te ludo volim ja, a o tome je rekla: “Malo ljudi zna da sam tu pesmu lično ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << napisala. Nisam imala potrebu da previše pričam o tome, ali nisam ni krila. Publika je pesmu prihvatila, što mi je bilo najbitnije, tako da je sve drugo manje važno”, rekla je Maya voditelju Ognjenu Amidžiću. Ova pesma ima i posebno značenje za pevačicu i posvetila je suprugu Alenu, sa kojim je tada bila verena. Takođe je priznala da za sada nema planova da napiše neku novu pesmu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Lindsay Lohan se vraća pred kamere nakon 3 godine u emisiji ‘Antisocijalna mreža’

Izvor: Tracara.com, 23.Mar.2017

Lindsay se uskoro vraća na male ekrane (foto: Screenshot) Lindsay Lohan napravila je malo dužu pauzu u karijeri i tri godine nismo imali prilike da je gledamo ni na filmskom platnu ni na malim ekranima, ali se uskoro vraća pred kamere. Kao samoproklamovani ekspert za društvene mreže, 30-godišnja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.