Evo koji narodi imaju najviše seksa

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koji narodi imaju najviše seksa

Aplikacija za praćenje plodnih dana Glow napravila je listu zemalja čiji stanovnici imaju najviše seksualnih odnosa.

Iako su očekivali da će na vrhu liste biti Sjedinjene Američke Države ili neka od evropskih destinacija s reputacijom “zemlje dobrih ljubavnika”, rezultati su iznenadili mnoge.

Prema istraživanju, Kanađani imaju natprosečan broj seksualnih odnosa za razliku od, recimo, stanovnika Latinske Amerike, koji to čine vrlo retko. Treba imati na umu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << reč o korisnicima aplikacije za praćenje plodnih dana, od čega čak 60 odsto želi bebu što je uticalo na krajnje rezultate.

Tri prva mesta zauzeli su:

* Kanada

* Australija

* Sjedinjene Američke Države

Kad su anketirane osobe upitane da li bi se radije odrekli seksa ili mobilnog telefona, iznenađujućih 33,2 odsto je priznalo da bi prednost dalo telefonu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.