Entoni Hopkins čuo valcer koji je napisao pre 50 godina

Izvor: Prva.rs, 01.Apr.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Entoni Hopkins čuo valcer koji je napisao pre 50 godina

Holandski violinista Andre Rieu je sa svojim orkestrom, odsvirao valcer Entonija Hopkinsa, a popularni glumac bio je više nego zadovoljan onim što je čuo.
Pre samog izvođenja violinista je opisao svoju reakciju kada su ga pozvali da odsvira ovaj valcer:
“Pozvali su me da me zamole da pogledam note i odsviram jedan valcer. Meni svakodnevno stižu takvi pozivi i ono što sam iz iskustva naučio je to da se novi Štraus nije rodio. Međutim, kada sam čuo ime kompozitora, umalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nisam onesvestio. Svetski poznat holivudski glumac, Entoni Hopkins, čiji je valcer više nego fantastičan”, rekao je Andre Rieu.
Poslušajte Hopkinsov valcer, a pogledajte i njegove reakcije:

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Entoni Hopkins prvi put sluša valcer koji je napisao pre 50 godina, pogledajte njegovu reakciju (Video)

Izvor: Svet plus, 02.Apr.2014, 00:10

Glumac Entoni Hopkins nije se samo u svom životu bavio glumom, već je pre čak pedeset godina napisao i valcer, koji je pre tri godine ponudio slavnom dirigentu i violinisti Andreu Rieu. Valcer nijednom nije bio izveden do nedavno.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.