Eminem o seksu sa Rihannom u novoj pesmi!

Izvor: Tracara.com, 30.Nov.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem o seksu sa Rihannom u novoj pesmi!

Samo kolege ili nešto više od toga? ( foto: Hollywood Life ) Eminem opet šokira! U novoj pesmi Shady XV reper aludira na to da je između njega i Rihanne bilo mnogo više od uspešne poslovne saradnje. Eminem i RiRi su sarađivali više puta, a svaki put kada su ujedinili glasove nastao je još jedan veliki hit. Iako se u ovoj pesmi ne čuje Rihannin glas,  reper je svestan da će veliku pažnju privući sam pomen njenog imena i aludiranje na prvi njihov duet Love the way you lie. “Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << što oni ne znaju je to da me Rihanna zove Pinokio, /Ona voli kad je lažem, / Sedne na moje lice i čeka da mi nos poraste!”, glasi samo jedan deo teksta ove šokantne pesme. I više je nego jasno da Eminem ne misli na svoj nos zapravo, ali on, ipak, dalje u pesmi sebe naziva patološkim lažovom tako da ostaje nejasno da li su on i lepotica sa Barbadosa sarađivali i van studija.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Eminem šokira: Nova pesma aludira na seks sa Rijanom?!

Izvor: Svet, 30.Nov.2014

Eminem  u novoj pesmi “Shady XV”  reper aludira na to da je između njega i Rihanne bilo mnogo više od uspešne poslovne saradnje.. Eminem i Rijana  su sarađivali više puta, a svaki put su sa novom pesmom izbijali na top liste. Iako se u ovoj pesmi ne čuje Rijanin  glas,  reper je svestan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.