Eminem izdaje novi album

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem izdaje novi album

Najpoznatiji beli reper najavljuje novo izdanje za ovo leto.

Osmi studijski album Maršala Metersa, poznatijeg kao Eminem, pojaviće se u prodaji u junu, okvirno je najavio predsednik etikete “Šejdi rekords” Pol Rozenberg.

“Eminem je duboko u procesu snimanja novih pesama, i očekujemo da će se album pojaviti malo nakon Dana sećanja”, rekao je on misleći na američki praznik koji pada na poslednji ponedeljak u maju.

Eminem je poslednjia lbum >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << “Hell: The sequel” objavio pre dve godine, a otada se retko pojavljivao u javnosti. Fanovi će imati priliku da ga vide ovog leta na nekoliko otvorenih festivala, među kojima je i Reding&Lids.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Eminem radi na novom albumu

Izvor: Press, 11.Feb.2013

 Njegov menadžer Pol Rozenberg rekao je za sajt ''Bilbord'' da muzičar već uveliko radi na albumu i najverovatnije će ga završiti krajem maja..     ''Ocekujemo da će novi Eminemov studijski album biti objavljen 2013. On već dugo radi na njemu i sa priličnom sigurnošću možemo da kažemo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.