Emina Jahović u novom broju “Vogue”-a

Izvor: Poznati.info, 09.Dec.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović u novom broju “Vogue”-a


Jedan od najpopularnijih svetskih modnih magazina 'Vogue' će narednom izdanju predstaviti fotografije naše poznate pevačice Emine Jahović. Tursko uredništvo 'Vogue'-a je rešilo rešilo da publici jos više približi Eminin stil odevanja. Emina će u fokusu 'Vogue'-vog fotoreportera biti svakog dana u narednih mesec dana, a ovaj časopis će na taj način će dočarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Eminin stil i prikazati nam šta to naša muzička zvezda najviše voli da oblači i u čemu se oseća najbolje. Omiljene Eminine odevne predmete mozete videti i na 'VOGUE'-ovom sajtu :
http://www.vogue.com.tr/Bugun-Ne-Giydim/01-Aralik-2010-01/Emina-Sandal
Foto: EminaWeb
Slične, interesantne teme: Emina Jahović i Nataša Bekvalac snimaju duet Emina Jahović tajno posetila Srbiju Emini Jahović pozlilo na snimanju serije

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.