Emina Jahović proslavila rođendan sina Yavuza

Izvor: Tracara.com, 25.Feb.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović proslavila rođendan sina Yavuza

Emina Jahović organizovala je proslavu šestog rođendana sina Yavuza, u jednoj dečijoj igranonici u Istanbulu. Iako se na fotografiji koju je objavila na Instagramu primećuje odsustvo bivšeg supruga Mustafe Sandala, on je bio sastavni deo organizacije. “Proslava je organizovana u petak, a Emina se potrudila da sve bude podređeno malom Javuzu. On je napunio šest godina, a sve je bilo u tonu filmskih junaka koje on voli,” tvrdi izvor. “Pored dece sa kojima se Javuz druži, na rođendanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je bilo dosta i odraslih pa je pevačica želela da sve bude potaman. Ona je dan ranije spremala kako slane, tako i slatke đakonije koje su služene. Sama je osmislila i temu rođendana. Svuda u igraonici su bile Javuzove fotografije, a na tanjirićima je takođe bio njegov lik,” kaže izvor Kurira. Kako domaći mediji izveštavaju, pevačicin bivši suprug verovatno je imao mnogo obaveza, zbog čega nije prisustvovao ovoj proslavi.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EMINA SE POTRUDILA DA SVE BUDE SAVRŠENO, ALI… Mustafa nije došao na rođendan sina!

Izvor: Svet, 25.Feb.2018

Emina Jahović i Mustafa Sandal ne prestaju da intrigiraju javnost otkako su potvrdili da se razvode. Postoje mnoge spekulacije oko razloga njihovog rastanka, ali njih dvoje su saglasni u tome da se njihova ljubav ugasila zbog čega su odlučili da stave tačku na svoj brak. Emina je već rekla kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.