Emina Jahović: Mustafi smeta kada nosim kratke suknje! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Mustafi smeta kada nosim kratke suknje! FOTO

Emina Jahović tokom javnih nastupa često voli da nosi kratke suknje ili mini haljine koje ističu njenu zanosnu figuru. Ipak, njen supug Mustafa Sandal ne voli kada je njena gardareba isuviše kratka.

Gostujući u jednoj emisiji, Emina Jahović je otkrila da njen suprug ne utiče na odabir njene garderoba, ali da mu pomalo smeta kada je haljina ili suknja isuviše kratka: "Mustafa se uopšte ne meša u moj izbor garderobe, samo da ne bude previše kratka haljinica, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ovu emisiju nadam se neće videti ", izjavila je Emina koja je rukama pokušavala da sakrije golišave noge.

😎 @istebuayakkabi

A photo posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on May 2, 2015 at 1:01am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.