Elma Sinanović: Lepa Brena nije htela da mi pomogne!

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elma Sinanović: Lepa Brena nije htela da mi pomogne!

Elma Sinanović tuži direktora "Granda" za krađu i utaju poreza u njenom slučaju. Ona se u više navrata obraćala i državi i medijima, ali do pre mesec dana nije bilo nikakve reakcije. Lepa Brena nije htela da mi pomogne!

"Saša je pozvan pre mesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma "Ruka pravde" na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Nakon toga me je zabranio u svim medijima jer je bio u mogućnosti da radi to zbog poznanstava sa samim vrhom prošle vlasti. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pevala, nemaš nikoga od pevača iz "Granda", i tako je držao monopol na tom tržištu" - počinje priču Elma i objašnjava da je i posle toga uspeo da uspostavi kontakt s njom.

Popović sabotirao Elmin nastup u Novom Sadu?!

Saša je pre godinu dana sabotirao Elmin nastup u Novom Sadu! Naime, muzičari koji su te večeri pratili Sinanovićku zaposleni su u "Grandu", a pevačica čvrsto sumnja da je Popović minira preko njih.

"Te večeri je prvo iznenada otkazalo ozvučenje! Nakon toga nisu znali moje pesme, koje je publika uglas pevala. Sve je to vrlo sumnjivo i zbog lošeg iskustva sa Popovićem mislim da on stoji i iza toga. Znam da on mene smatra čovekom drugog reda i tamo nekom Pazarkom" - tvrdi Elma za Srpski telegraf.

Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović uspeo da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pesme "Tango", koju bi isključivo i samo ona izvela. Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao Milici.

"Negde krajem 2010. godine pozvao me je i rekao da je spreman da mi napravi veliki povratak na scenu. Došla sam i snimila pesmu "Tango", koju je kasnije dao Milici bez ikakvog objašnjenja! U toj pesmi se i dalje čuje moj vokal u pozadini, kao i Ivane Selakov, koja mi je pevala prateće vokale. Onda sam odlučila da ga krivično gonim! Dolaskom sadašnje vlasti, najzad je počelo da se poštuje pravo i pravda! Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gde mu je i mesto, iza rešetaka - završava priču Elma Sinanović.

Lepa Brena nije htela da mi pomogne!

Elma Sinanović se nakon poslednje svađe sa Sašom Popovićem obratila za pomoć suvlasnici "Granda" Lepoj Breni.

"Moj suprug i ja smo pozvali Brenu da joj objasnimo o čemu se radi. Ona nam je tom prilikom rekla da nema nikakve veze sa tim i da se ona Saši ne meša u posao jer je on jedini odgovoran kao direktor. Uglavnom, odbila je da nam pomogne" - tvrdi Elma.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.