Ella promovisala singl “Laži me“

Izvor: Poznati.info, 13.Okt.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ella promovisala singl “Laži me“

Atraktivna pop pevačica Danijela Stoiljković Ella promovisala je svoj singl „Laži me“u kafani na vodi uz mnogobrojne kolege koje su došle tu noć da je podrže.

Ella je blistala i u pozitivnom raspoloženju dočekala goste koji su zajedno sa njom igrali i pevali do ranih jutarnjih časova.

Medju njima bio je Darko Filipović, Daria Stanojević, Davor Jovanovic, Nikola Burovac, Jelena sa suprugom Komlenom, kreator Branislav Simić, Irena Atanasković, Sexi Sandra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i mnogi drugi.

Za program je bio zadužen mladi voditelj Filip Belan. Ella obećava uskoro još jednu novu pesmu koja će kako kaže zapaliti klubove i kafane, te će nju i ekranizovati.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ella promovisala singl u “Na vodi kafani”

Izvor: Svet, 13.Okt.2014

Atraktivna pop pevačica Danijela Stoiljković Ella sinoć je, u “Na vodi kafani”, promovisala svoj singl “Laži me”.. Ella je blistala i u pozitivnom raspoloženju dočekala goste koji su sa njom igrali i pevali do ranih jutarnjih časova. Među prisutnima su bili Darko Filipović, Daria Stanojević,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.