Ekskluzivni letnji koncert Emine Jahović u Beogradu

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni letnji koncert Emine Jahović u Beogradu

Emina Jahović će održati ekskluzivni letnji koncert ovog petka 19. juna. Pevačica će ovom prilikom premijerno uživo izvesti svoj novi singl “Muške priče”, nastao u saradnji sa DJ Shonetom i Tečom Gambino, a nakon ovog nastupa Emina se ovog leta više neće vraćati u Beograd.
Emina je za ovaj petak pripremila odličan repertoar sa preko dva sata pevanja, a njene fanove posebno će oduševiti podatak da je najavila i brojna iznenađena za publiku. Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će na koncertu nositi skupocene haljine i cipele, iz letnje kolekcije, koje je sama kreirala.
Inače, Emina je ove nedelje lansirala novi singl “Muške priče” nastao u saradnji sa producentom DJ Shonetom i reperom Tečom Gambino, a poseban kuriozitet je da će trio ovog petka premijerno izvesti novu pesmu uz odlične vizuelne efekte i brižljivo osmišljen scenski nastup!
Koncert će biti održan u “Bašti kod Juge” a ulaznice se mogu kupiti svakog dana, zaključno sa petkom, od 12 do 20 časova na ulazu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ekskluzivni letnji koncert Emine Jahović u Beogradu

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Emina Jahović će održati ekskluzivni letnji koncert ovog petka 19. juna. Pevačica će ovom prilikom premijerno uživo izvesti svoj novi singl “Muške priče”, nastao u saradnji sa DJ Shonetom i Tečom Gambino, a nakon ovog nastupa Emina se ovog leta više neće vraćati u Beograd...Emina je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.