Edinu Škoriću pozlilo usled napada panike!

Izvor: Poznati.info, 27.Dec.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edinu Škoriću pozlilo usled napada panike!

Edinu Škoriću pozlilo na imanju, imao je napad panike usled kog je ostao bez vazduha, pa je zadruga morala da interveniše. Odmah je odvezen u najbliži Dom zdravlja gde mu je ukazana prva pomoć. Doktori su ustanovili da je izgubio svest zbog disanja.

”Puls mi je bio katastrofa. Imao sam napad panike. Kalcijum mi je bio pao i nisam osećao prste. Utrnuli su mi kao kada se smrznu. Mislio sam da ću da se ugušim”, ispričao je Edin Jeleni kada se vratio na imanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Podsetimo, Edin i Jelena danima se svađaju, pa su zbog toga i raskinuli. Ona je njega optužila da joj ne posvećuje pažnju i da se promenio prema njoj, dok je on zapretio da će ispričati sve što zna o njoj.

Autor: Goran, Foto: Facebok

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.