ESTRADA, POLITIČARI, GLUMCI... Produkcija Parova se oglasila o UČESNICIMA 7. SEZONE! Ne-ve-ri-ca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADA, POLITIČARI, GLUMCI... Produkcija Parova se oglasila o UČESNICIMA 7. SEZONE! Ne-ve-ri-ca!

Ogoljeni i iskreni!

Iz sezone u sezonu, produkcija rijalitija „Parovi“ uvodi novitete, koji gledaoce sve više vezuju za ovaj program.

U sedmoj sezoni, koja je pred nama, još jednom će se pomeriti granice i dogoditi nešto sasvim neočekivano!

PRODUKCIJA MENJA KONCEPT! Parovi 7 ne počinju u VILI! Najpre KARANTIN i to u INOSTRANSTVU! Kakvo iznenađenje

U luskuznom ambijentu, naći če se baš oni, koje su gledaoci tražili da prate 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dnevno. Od estradnih zvezda, novinara, internet senzacija, glumaca, pa i državnih funkcionera, među rijaliti glumcima pojaviće se oni za koje nikad ne biste rekli da će biti na raspolaganju gledaocima ogoljeni i iskreni.

- Iz sezone u sezonu, u naš šou program ulaze likovi koji su potpuno autentični, nesvakidašnji i pre svega zanimljivi – objašnjavaju svoj izbor učesnika u produkciji Hepi televizije. – Kasting je pažljivo odabiran mesecima. Tim psihologa je pažljivo uklapao karaktere, lične osobine, zanimanja, sklonosti... Odbačeno je više od stotinu kandidata u prvom krugu, koji će možda ući kasnije, kad se scenario bude prilagodio takvim likovima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.