ELTON I MAJKL PONOVO (TOPLA) BRAĆA!

Izvor: Kurir, 27.Jun.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELTON I MAJKL PONOVO (TOPLA) BRAĆA!

Sad nam je svima lakše! Britanski pevači Elton Džon i Džordž Majkl, zvezde koje su nekada rado sarađivale, ponovo su prijatelji.

Sad nam je svima lakše!

Britanski pevači Elton Džon i Džordž Majkl, zvezde koje su nekada rado sarađivale, ponovo su prijatelji.

Još 1985, povodom Lajv ejda, Elton je izveo pesmu „Don’t Let The Sun Go Down On Me” u duetu s Majklom. Tada je počelo njihovo prijateljstvo, koje je počelo da puca kad je Džordž uhvaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u više seksualnih skandala.

- Džordž nije sav svoj - izjavio je Elton Džon 2004. godine. Ta je izjava povredila Majkla, pa su od tada do danas bili u svađi.

Pre nekoliko dana svemu je došao kraj, kad je Elton, zajedno sa svojim suprugom Dejvidom Furnišem, održao dobrotvorni bal u svom domu u Vindzoru. Prijatelji su zaboravili nesuglasice i nastupili zajedno, kao nekada.

(N. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.