Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2019, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SAD SMO SVE VIDELI: LUNA I MARKO POTPUNO GOLI! (FOTO)

Učesnici “Zadruge 2” Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su imali intimne igrarije u tuš kabini, ali ovog puta su bili nešto manje oprezni, nego inače. Naime, kamera je zabeležila trenutke kada su oboje bili potpuno goli. Pre nego što su ušli u tuš kabinu prvo je gaćice svukla Luna Đogani, pa je gledaoce počastila The post E, SAD SMO SVE VIDELI: LUNA I MARKO POTPUNO GOLI! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Produkcija pustila snimak seksa Lune i Marka, blogerka od sramote napustila belu kuću! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2019

Učesnici “Zadruge” sinoć su gledali snimke, a kada je produkcija prikazala snimke intimnih druženja Lune Đogani i Marka Miljkovića ona je od sramote istrčala iz Bele kuće. Zadrugari su, između ostalog, mogli da vide njihove poljupce u hotelu, ali i seksualne akcije u tuš kabini. Kada se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.