E, SAD JE PRAVI MUŠKARAC: Evo ŠTA RADE Sloba i Kija nakon proslave rođendana - PRELEPO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SAD JE PRAVI MUŠKARAC: Evo ŠTA RADE Sloba i Kija nakon proslave rođendana - PRELEPO! (VIDEO)

I predivno!

Slobodan Radanović ubedljivo je bio najposvećeniji svojoj supruzi Kristini Kockar koja je u ponoć počela sa proslavom svog rođendana. Oni su sve vreme bili jedno uz drugo, čak i kada je Luna Đogani krenula ka kapiji, jer nije mogla da gleda taj prizor. Pevač je bio uz nju i kada je na kraju žurke počela da čita svoje rođendanske čestitke, a onda je posle svega doneo jedan zaključak.

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: Otpašće vam VILICA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

- Postala si najpoznatija žena u Evropi, evo šta sam napravio od tebe - rekao je Sloba.

- Nemoj to da govoriš, bezobrazan si, posle će te novinari smarati i biće ti neko kriv - rekla je kroz smeh Kija.

Slobodan je bio pod utiskom zbog svega što je Kristina dobila od svojih fanova, ali je izdvojio i nešto što mu se od svega najviše dopalo:

- Meni se najviše dopao onaj poklon sa majicom!

Kiji je bilo drago zbog njegove zainteresovanosti, a onda je počela da čita sve rođendanske čestitke koje su je žestoko iznenadile. Zadrugarka se ovom prilikom uverila da je podržava ceo region, a ni Sloba nije sakrio da je ponosan zbog toga.

Kako su joj fanovi čestitali rođendan i kako ju je Sloba posmatrao u tom trenutku pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.