Džud Lou po peti pust postao tata!

Izvor: Prva.rs, 18.Mar.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džud Lou po peti pust postao tata!

Bivša devojka glumca Džuda Loua porodila se i na svet donela devojčicu.
Tako je slavni glumac po peti put sa trećom ženom postao otac.
Džudov potparol je izjavio:
"Mogu da potvrdim da su Džud Lou i Ketrin Harding dobili devojčicu. Oboje su presrećni i idalje od medija traže poštovanje privatnosti i poštovanje njihovog deteta".
Ketrin i Džud uplovili su u ljubavnu romansu početkom godine. Iako su raskinuli vezu, on je u potpunosti uz nju i bebu i rekao je da će uvek biti.
Pročitajte i: 
Džud Lou kaže da je srećan čovek. Ali ne zbog para, filmova i slave, već...  

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džad Lou dobio dete sa bivšom devojkom!

Izvor: Story, 18.Mar.2015

Slavni holivudski zavodnik postao je otac po peti put, kada je njegova bivša devojka Ketrin na svet donela devojčicu..Džad Lou, foto: Profimedia..Četrdesetdvogodišnji glumac Džad Lou dobio je svoje peto dete! Njegova bivša devojka, dvadesettrogodišnja Ketrin Harding, na svet je donela devojčicu,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.