DŽORDŽ KLUNI: Nervira me što sam slavan!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽORDŽ KLUNI: Nervira me što sam slavan!

Živcira me slava. Želio bih jednom da se prošetam Central parkom, a da me ne povlače za rukav. Mislim da imam pravo na to, rekao je glumac

Džordž Kluni (50) požalio se kako mu sve više i više smeta kada ga prepoznaju na ulici.

"Živcira me slava. Želio bih jednom da se prošetam Central parkom, a da me ne povlače za rukav. Mislim da imam pravo na to", rekao je glumac.

Kluni je nedavno pozirao je za naslovnicu W magazina i progovorio o ljubavi. Poznati holivudski zavodnik trenutno je sam otkako je prekinuo vezu s bivšom hrvačicom Stejsi Kibler i zaključio da još nije našao onu pravu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Džordž Kluni kaže da mu je dosta slave!

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2013, 15:31

Džordž Kluni (50) požalio se kako mu sve više i više smeta kada ga prepoznaju na ulici. – Živcira me slava. Želio bih jednom da se prošetam Central parkom, a da me ne povlače za rukav. Mislim da imam pravo na to - rekao je glumac. Kluni je nedavno pozirao je za naslovnu stranu časopisa [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.