Džesika Bil odbila da vaksiniše sedmomesečnog sina!

Izvor: Svet, 15.Nov.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Bil odbila da vaksiniše sedmomesečnog sina!

Kako saznaje magazin In touch, a prenosi portal “Tračara”, glumica Džesika Bil odbila je da vakciniše sedmomesečnog sina Silasa, jer smatra da bi to moglo da dovede do komplikacija po njegovo zdravlje.
Džesikin prijatelj je potvrdio za ovaj magazin da je reč o istini, dok glumica i njen suprug pevač Džastin Timberlejk nisu želeli da komentarišu ništa vezano za ovu temu.
Ova odluka šokirala je sve iz okruženja poznatog para, s obzirom na to da je detetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u tom uzrastu neopohodno da primi vakcinu kako bi njegov imuni sistem bio zaštićen od raznih oboljenja. Ipak izgleda da mlada mama nema poverenje u savremenu medicinu, te je na svoju ruku donela ovakvu odluku.
“Džesika veruje da radi ispravnu stvar, ali nadam se da će bar Džastin istražiti malo više o tome i nagovoriti je da promeni mišljenje”, rekao je glumičin prijatelj.

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Apr 19, 2015 at 5:12pm PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džesika Bil odbila da vakciniše sedmomesečnog sina!

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2015

Kako saznaje magazin In touch, a prenosi portal “Tračara”, glumica Džesika Bil odbila je da vakciniše sedmomesečnog sina Silasa, jer smatra da bi to moglo da dovede do komplikacija po njegovo zdravlje...Džesikin prijatelj je potvrdio za ovaj magazin da je reč o istini, dok glumica i njen suprug...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.